Egyedi szoftverfejlesztés

Cégünk egyik fő tevékenysége az egyedi szoftverfejlesztés. A szoftverfejlesztésben hatalmas gyakorlatot és tapasztalatot szereztünk az évek során. Magasan képzett szakembereink a projektjeink során mindig a legmodernebb technológiákat és szabványokat alkalmazzák. Az általunk biztosított informatikai szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, webes alkalmazások fejlesztése, informatikai tanácsadás) magas színvonalon tartása mellett partnereink igényeinek maximális kiszolgálására és hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszik.

Tapasztalatink szerint egyedi igényeket csak egyedi szoftverfejlesztéssel lehet kielégíteni. A piaci szektorokban fellelhető cégek tevékenységükben és működésükben is nagyon eltérőek lehetnek. Míg egy termeléssel foglalkozó cég számára a termelés szempontjából hasznos rendszerek használatát igényli, addig más vállalatok az adminisztrációs, megint mások a pénzügyi alkalmazások iránt mutatnak érdeklődést. Az egyedi szoftverfejlesztés célja, hogy a fejlesztett szoftver teljes mértékben illeszkedjen egy cég elvégzendő feladataihoz.

Mi a NewNet Kft.-nél maximálisan szem előtt tartjuk az ügyfeleink igényeit és kívánalmait. Ez az ügyfélközpontú hozzáállás tette lehetővé számunkra, hogy felismerjük a sikeres egyedi szoftverfejlesztés titkát, amely az ügyfeleink tevékenységének, valós üzleti folyamatainak a lehető legmélyebb és legalaposabb megismerése. Ebből kifolyólag a projektjeink minden esetben egy átfogó és mélyreható felkészülési, igényfelmérési szakasszal kezdődnek, amely során megfigyeljük ügyfeleink tevékenységét, konzultálunk velük az egyes elvégzendő feladataik lépéseiről, folyamatairól. Ily módon olyan igényeket is sikerülhet feltárni, amely a partnereinkben sem merült fel, de a vállalatuk tevékenységének folyamatában nagyon hasznos szerepet látna el.

A szoftverfejlesztés másik alappillére a megfelelően kiválasztott technológiák, szabványok és módszertanok. Fejlesztőinknek nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző platformokra történő szoftverfejlesztésben, így bármilyen platformra legyen akár Microsoft .NET vagy JAVA (JEE), bármilyen méretű projektet képesek vagyunk megvalósítani.

Mivel a NewNet Kft. ügyfélközpontú hozzáállásából adódóan főleg agilis módszertanokkal azon belül is a Scrum módszertant követjük, melynek a lényege, hogy az ügyfeleinkkel szoros kapcsolatban fejlesztjük az általuk megálmodott szoftvert. A Scrum módszertan másik nagy előnye, hogy az ügyfél figyelemmel tudja kísérni a szoftvere fejlődését és az egyes részeknél bele is szólhat annak további alakulásába. Ily módon nem történhet meg az, amelyet bizonyára már sokunk tapasztalt, hogy megrendelnek egy alkalmazást, a fejlesztőcég hónapokra elvonul, majd a fejlesztés befejeztével átadja az ügyfélnek a kész szoftvert, majd az ügyfél szomorúan látja, hogy ő nem teljesen ezt szerette volna.

Nálunk minden egyetlen célt szolgál, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek és az általunk megálmodott szoftver valóban megkönnyítse feladatuk ellátását.